به گزارش خبرنگار مهر، علی کُمساری شامگاه جمعه در اختتامیه دومین جشنواره نمایشنامهنویسی و تئاتر روحالله با اشاره به اینکه اخلاق گمشده تاریخ بشریت است و باید به دنبال روشهایی برای نهادینه کردن فضیلتهای اخلاقی در جامعه باشیم، اظهار داشت: اهمیت ترویج اخلاقمداری در کشور ما که بر پایه حکومت دینی ارائه میشود ضرورتی خاص دارد.
وی افزود: از سویی شناساندن اندیشهها و شخصیت امام خمینی به عنوان یک رهبر عالیقدر که در جهان جایگاه خاصی دارد به افرادی که ایشان را ندیده و یا اندیشههای ایشان را درک نکردهاند میتواند در ایجاد جامعهای با اخلاق و هدفمند موثر باشد.
شناساندن اندیشههای امام خمینی (ره) به نسل جوان با زبان هنر ضرورت دارد
معاون فرهنگی، هنری و ارتباطات مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه شناساندن اندیشههای امام خمینی (ره) به نسل جوان با روشهای هنری و زبانی ضرورت دارد، ادامه داد: زندگی امام خمینی (ره) سرشار از اخلاقیات ناب بشری در زمینههای مختلف اجتماعی، سیاسی و خانوادگی است.
وی ادامه داد: هنر و به ویژه تئاتر امروزه از برترین راههای آموزش آموزههای اخلاقی به انسانها محسوب میشود و بر این اساس ما تلاش کردیم با پایهگذاری جشنواره نمایشنامهنویسی و تئاتر روح الله از طریق زبان تئاتر با مخاطبان ارتباط برقرار کنیم و این اندیشههای جهان شمول را با زبان هنر میان نسل جوان و جامعه رواج دهیم.
نقش هنر بر ذهن انسانها ماندگارتر از دیگر ابزارهاست
کمساری با بیان اینکه نقش هنر بر ذهن انسانها ماندگارتر از دیگر ابزارهاست، تاکید کرد: به طور معمول هر اندیشه ای که در قالب هنر ارائه شود پذیرفتنی و مانا می شود و امیدواریم هنرمندان ما با جسارت در این راه گام بردارند و اندیشههای رهبر بزرگ جهان اسلام را در قالب تئاتر به خوبی به تصویر بکشند.
وی تاکید کرد: از سال آینده جشنواره نمایشنامهنویسی و تئاتر روحالله به شکل منطقهای برگزار می شود و این گسترش جغرافیا به یقین ناگفتههای فراوانی از زندگی این شخصیت بزرگ را ترسیم میکند.
نظر شما